February Favourites

DSC00811

De tijd vliegt voorbij! We zitten alweer in de maand dat het lente gaat worden, maar zo ver zijn we nog niet. Eerst laat ik nog mijn favorieten van februari aan jullie zien. Kijk je mee?

DSC00787

Mijn meest gebruikte favoriet van februari is mijn Macbook air die ik in het begin van februari kocht. Het is even een investering, maar ik ben er ontzettend blij mee!

DSC00789

Voor mijn haar heb ik de Moroccan Argan Oil van Kruidvat ontdekt. Hij ruikt heerlijk en werkt net zo goed als mijn Biosilk. Het handige aan deze olie vind ik dat er een pompje op zit, zo kan je makkelijk doseren hoeveel je wilt gebruiken. Elke keer als ik mijn haren hebt gewassen dan gebruik ik 2 pompjes van de Argan Oil voor ik mijn haar föhn.

DSC00702

Sinds ik mijn Urban Decay Naked Basics 2 in huis heb, heb ik hem elke dag gebruikt. Zeker een favoriet van februari! Mijn review kan je hier lezen.

DSC00790

Naast mijn recent gekochte MAC lipstick Brick-o-la heb ik deze maand vaak deze lip laquer in de kleur 2014 Central Park Passion van NYC gedragen.

DSC00793

De kleur is perfect voor elke dag en de lipstick blijft erg goed zitten, een lunch overleeft hij met gemak. De lip laquer ruikt naar frambozen, erg lekker!

DSC00709

Ook deze lipstick uit de luminous lips collectie van Catrice is favoriet.130 Brigitte Loves Bordeaux is een hele draagbare rode-roze kleur. De review inclusief lipswatches kan je hier bekijken.

DSC00794

Deze MAC Mineralize concealer heb ik herontdekt in mijn stash, ik gebruik de kleur NW20. De concealer heeft een medium dekking en perfect voor op puistjes en littekentjes.

DSC00795

Deze sjaal heb ik bijna elke dag gedragen in februari! Ik kocht hem vorig jaar bij H&M en is heerlijk warm met een leuk winters patroontje.

Wat zijn jullie favorieten? Hebben jullie al zin in de lente?

Liefs, Iris

18 gedachtes over “February Favourites

  1. kim zegt:

    Oh wat een fijne dingen 🙂 De naked 2 basics is wel een goed idee eigenlijk. Ik gebruik vaak de Naked 2 palette, maar die begint op te raken en is zoo duur…

    Like

  2. Marieke zegt:

    Wat een fijne producten! En de macbook air is zeker een goede investering! Het nadeel vind ik zelf dat er geen dvd’s in kunnen, maar ook ik ben daar al aan gewend haha
    Liefs, Marieke

    Like

Plaats een reactie