MAC Speak Louder Dupe

DSC00953

Toen ik het artikel aan het maken was van mijn Lente Lipsticks (zondag online!) zag ik tijdens het swatchen dat deze 2 lipsticks wel heel erg op elkaar leken. Is deze Rimmel lipstick een dupe voor MAC Speak Louder? 

DSC01084

Rechts Rimmel Long Lasting Finish by Kate in de kleur 05 en links MAC Speak Louder. In de huls lijken ze erg veel op elkaar!

DSC01082

Wow! Rechts Rimmel en links zie je MAC. Ze zijn bijna niet te onderscheiden, Rimmel is iets glanzender.

DSC01079

Hier draag ik MAC Speak Louder.

DSC01077

Rimmel Long Lasting Finish by Kate in de kleur 05.

Deze Rimmel lipstick is echt een dupe voor MAC Speak Louder, de kleur is bijna identiek! Het enige verschil is dat de Rimmel lipstick zachter qua structuur is en iets meer glanst, deze blijft dus ook minder lang op de lippen zitten dan MAC Speak Louder. De prijs verschilt natuurlijk ook. MAC Speakk Louder kost €19,- en Rimmel Long Lasting Finish by Kate 05 kost €9,99.

Zelf pak ik MAC Speak Louder vaker, ik vind het fijn om MAC lipsticks te gebruiken en deze lipstick hoef ik overdag niet bij te werken. Hij overleeft met gemak een lunch.

Wat vind jij van de lipsticks?

Liefs, Iris

30 gedachtes over “MAC Speak Louder Dupe

  1. Denise Joanne zegt:

    Wauw, ze lijken echt sprekend! Ik denk dat ik persoonlijk toch voor MAC zou gaan omdat ik niet zo dol ben op té veel glans op de lippen. Maar het is zeker een low-budget aanrader om voor de Rimmel te gaan!

    Like

  2. wendyvansoest zegt:

    Deze lijkt idd heel veel op die van de MAC. Toch net als jij pak ik ook vaker de MAC. De laatste tijd gebruik ik de Brave vaak. Vind dat zo mooie natuurlijke kleur.

    Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

    XxX
    http://www.wendyvansoest.com

    Like

Plaats een reactie