Review: Lancôme Teint Miracle

1-Lancome-Teint-Miracle-Foundation

Een foundation die je huid laat stralen door parelpigmenten? Dat moest ik testen! Ik ben altijd benieuwd of producten hun beloftes nakomen. Vandaag review ik de Teint Miracle foundation van Lancôme. 

Wat zegt Lancôme over de foundation?
‘ Teint Miracle is een foundation met een unieke combinatie van parelpigmenten, waardoor licht op de huid wordt gereproduceerd. Dit zorgt ervoor dat je straalt als nooit te voren, natuurlijk en fris, zonder imperfectie. Dankzij het hoge vochtgehalte blijft de huid soepel, glad en 18 uur lang gehydrateerd. De foundation blijft perfect zitten tot 12 uur na het opbrengen. Lancôme’s Teint Miracle is een naturel make-up voor iedere huidskleur, de structuur is egaal, luchtig en perfect.’ 

DSCN0873

De foundation zit in een mooi glazen flesje met een pompje. Er zit 30 ml in het flesje, wat normaal is voor foundation. De foundation ruikt erg lekker, niet naar foundation maar naar een luxe crème!

DSCN0870

De ingrediëntenlijst. Er zitten wel siliconen in de foundation, ik heb hier geen probleem mee.

DSCN0876

Dit is 1 pompje, het lijkt erg weinig.

DSCN0878

Tot je het uitsmeert! Dit is zelfs teveel voor heel mijn hand, 1 pompje is genoeg om je hele gezicht van een laagje foundation te voorzien.

DSCN0880

De dekking van de foundation is goed, van het stralende effect merk ik nog niet echt iets, misschien dat dit beter werkt op het gezicht.

DSCN0806     DSCN0810

Hier draag ik 1 laagje Teint Miracle foundation, aangebracht met een buffer kwast. De foundation bedekt mijn rode vlekjes en littekentjes goed. Voor een enkel vlekje gebruik ik hierna nog wat concealer, maar ik ben tevreden over de dekking. Ik merk niet echt dat ik meer ga stralen. Wel voelt de foundation gehydrateerd en accentueert hij geen velletjes of droge plekjes.

DSCN0863     DSCN0832

Hier heb ik de rest van mijn make-up aangebracht, de lipstick die ik draag is de Rouge Allure lipstick van Chanel in de kleur Envoutante, de review daarvan kan je hier lezen.

DSCN0911     DSCN0861 kopie

Dit zijn 2 full face foto’s waar ik de Lancôme Teint Miracle foundation draag. Ik draag de kleur 4 Beige Nature.

De foundation voelt erg lekker aan op de huid, de dekking vind ik ook erg mooi. De foundation kan je heel de dag dragen zonder bij te hoeven werken – ik poeder de foundation na het aanbrengen wel even af, maar daarna ben ik klaar voor de hele dag – en zit er aan het eind van de dag nog mooi op. Na zo een 8 uur dragen gaat ik wel wat glimmen bij mijn neus en kin, maar het ziet er niet vettig uit.

Ik ben erg tevreden over de Teint Miracle foundation. Er zit alleen een minpuntje aan: de prijs. Die is namelijk €45,95.. Dat is veel geld voor een foundation, maar je hebt echt maar 1 pompje nodig voor je hele gezicht, je doet dus lang met de foundation. De Lancôme Teint Miracle is te koop bij de luxere parfumeries en online.

Wat vind jij een fijne foundation?

Liefs, Iris

4 gedachtes over “Review: Lancôme Teint Miracle

  1. indian2day zegt:

    Leuke artikel! Fijn om te horen dat het een goede foundation is en voldoet aan de verwachtingen. Over het algemeen ben ik ook tevreden met de producten van Lancôme. Zelf gebruik ik foundation van Chanel ‘Perfection Lumiere’ Hier ben ik ook tevreden over:)

    Like

  2. Marleen zegt:

    Wow, die is duur! Ik zou hem alleen aanschaffen als het écht mijn perfecte kleur is. Meestal doe ik een half jaar met een foundationflesje dus dan is hij het wel waard, als ik hem echt helemaal op maak.

    Like

Plaats een reactie