March Favourites

DSC01207

Maart is voorbij gevlogen en inmiddels zitten we alweer in april. In het begin van de maand laat ik je de favorieten van de maand ervoor zien. In maart herontdekte ik 2 producten die ik nu met veel liefde weer gebruik. Benieuwd naar mijn favorieten?

DSC01208

Maybelline Fit Me Foundation heb ik weer helemaal herontdekt. Ik mix de kleur 115 en 120 voor de perfecte kleur. De foundation blijft de gehele dag goed zitten in combinatie met een poeder. Deze foundation bevat wel siliconen, dus als je daar niet tegen kan zou ik deze foundation laten staan.

DSC01209

DSC01210

Etos Colour Balm in de kleur 05. Dit is een opvallend roze/paarse kleur die gedurende 3 tot 4 uur mooi op de lippen blijft zitten. Hij voelt romig aan en de kleur maakt me helemaal vrolijk!

DSC01211

Zoeva 228 Crease brush. Maart stond in het teken van de tentamens, hierdoor heb ik weinig tijd aan mijn make-up besteed. Mijn ooglooks waren neutraal en maakte ik met het gebruik van deze kwast. Perfect om snel een ooglook te maken en alles mooi te blenden!

DSC01213

MAC Fix+ gebruikte ik vorig jaar in de zomer elke dag, daarna ben ik hem een beetje vergeten doordat het winter werd. De zon mag van mij weer volop gaan schijnen en mijn Fix+ heb ik dan ook al uit mijn kast gehaald. Een lekkere verfrissende spray die het poederige effect weg haalt.

DSC01214

Andrelon Zomer Blond Droogshampoo. Ik gebruik al meer dan een jaar droogshampoo van Andrelon, maar de zomer blond variant had ik nog nooit geprobeerd. Deze maand was probeerde ik hem en ik ben fan! De geur is veel minder heftig dan die van de andere 2 varianten en hij doet zijn werk goed.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Liefs, Iris

25 gedachtes over “March Favourites

  1. estherleijten zegt:

    Ohhh fijne items! Ik heb die lipbalm van de Etos ook gehad, heb hem helaas weggegeven omdat ik hem veel te weinig gebruikte. Het is wel een supermooie kleur. Ik ben persoonlijk meer te spreken over de droogshampoo van Batiste dan van Andrelon, de geuren van Andrelon zijn trouwens wel heerlijk! Liefs

    Like

  2. Laura zegt:

    De droogshampoos van Andrélon zijn altijd echt heel erg fijn! De geur van de zomerblond variant vind ik inderdaad lekkerder dan de andere twee, maar ik vind hem wel minder volume geven!

    Like

  3. Marie zegt:

    Mooie favorieten! Ik vind de Maybelline foundation ook heel goed en de Zoeva crease brush gebruik ik ook bijna dagelijks! Zelf ben ik erg benieuwd naar de Mac Fix+! Liefs

    Like

  4. Chinouk zegt:

    Leuke favorieten! Ik ben ook benieuwd naar Fix+, ik heb soms een trekkerige huid als ik poederproducten gebruik (ze drogen wat uit) en dan lijkt me Fix+ lekker om weer een beetje vocht toe te voegen!

    Like

Plaats een reactie