Nude Lipsticks

DSC00969

De eerste dag van de lippenweek! We beginnen de week met iets waar bijna iedereen wel fan van is: nude lippen. Perfect voor overdag, bijwerken zonder heel precies te hoeven zijn en natuurlijk staat het mooi. Ik laat mijn 4 favoriete nude lippie’s zien. 

DSC00970

Van links naar rechts:
– NYC Intense lip color in 020 Riverside Rose
– Maybelline Color Sensational in 162 Feel Pink
– Catrice Ultimate Colour in 130 Frozen Rose
– MAC in Hot Gossip

DSC00973

Mijn favoriete ‘nude’ lipliner is Essence 12 Wish me a Rose. De lipliner Soar zou ik graag willen bemachtigen, deze lijkt me echt perfect. Helaas was hij de laatste 2 keer dat ik bij de MAC store was uitverkocht.

DSC00971

De swatches, van links naar rechts: NYC, Maybelline, Catrice, Essence lipliner en MAC. Ik vind het zelf altijd fijn als er lipswatches zijn in een artikel, dan kan je de kleur toch beter beoordelen vind ik.

DSC01003

Dit zijn mijn lippen zonder iets.

DSC01004

Hier draag ik NYC Intense lip color in 020 Riverside Rose. Een perfecte kleur voor overdag. De stick brengt gemakkelijk aan en voelt comfortabel op de lippen. De houdbaarheid is niet heel lang, een lunch overleeft deze lipstick niet. De prijs is ook fijn, hij kost €3,99.

DSC01018

Maybelline Color Sensational in 162 Feel Pink, deze kleur is meer roze maar nog steeds perfect voor elke dag. Ik kocht deze lipstick in Londen en het is een tijdje echt mijn go-to lipstick geweest voor elke dag. Nu wissel ik hem wat meer af, maar nog steeds is hij erg geliefd. Hij blijft goed zitten en overleeft een klein hapje. De prijs van Maybelline Color Sensational lipsticks is €9,99.

Nooo! Ik zocht de prijs voor de lipstick op en deze is uit het assortiment gehaald! Hier baal ik echt van.

DSC01008

Hier draag ik de lipliner van Essence en daaroverheen Catrice Ultimate Colour in 130 Frozen Rose. Deze lipstick is op zichzelf iets te licht voor mij, maar met deze lipliner is het de perfecte babyroze kleur. De lipstick blijft in combinatie met delipliner zeker 4 tot 5 uurtjes goed op de lippen. De lipliner van Wish me a Rose kost €0,99 en de lipstick €3,99.

DSC01011

MAC Hot Gossip. Een van de eerste MAC lipsticks die ik kocht en nog steeds ben ik verliefd op deze lipstick. Als je op het linkje klikt vind je de review die ik over deze lipstick schreef. Hot Gossip kost €19,-.

Hier zie je alle lipsticks nog een keer.
Op de bovenste rij NYC en Maybelinne. Op de onderste rij Catrice en MAC.

DSC01007     DSC01014

De nude lipsticks die ik op dit moment het meeste draag zijn NYC (links) en MAC (rechts).

Er staan nog veel leuke kleurtjes en tips op jullie te wachten in de rest van de lippenweek!

Welke nude lipsticks zijn bij jou favoriet en raad je mij aan?

Liefs, Iris

22 gedachtes over “Nude Lipsticks

  1. estherleijten zegt:

    Deze kleuren staan je super mooi zeg! Het heeft bij mij even geduurd maar momenteel hou ik van nude lips. Als je Soar kán bemachtigen zeker doen. Hij is prachtig ❤ Toen ik bij MAC was wilde ik eigenlijk niets kopen, maar toen ik zag dat er nog maar 1 Soar lag moest ik wel hihi. Liefs

    Geliked door 1 persoon

  2. Milotte zegt:

    Jammer dat die Maybelline lipstick niet meer te koop is. Ik ben helemaal gek op MAC lipstick, maar ik heb meer met de lipsticks van de retro-matte, matte en satin finish. Speak Louder ziet er mooi uit. Misschien die maar eens proberen als ik weer bij de counter ben, ondanks dat de finish niet één van mijn gebruikelijke finishes is.

    Like

Plaats een reactie