Review MAC Plumful Lipstick

20150127_165818

Zoals jullie weten ben ik gek op MAC lipsticks. Afgelopen dinsdag ontving ik een pakketje van Bijenkorf, maar ik had niks besteld.. In het pakketje zat een lipstick van MAC: Plumful! Mijn vriend had de week ervoor gezien dat ik twijfelde tussen Rebel en Plumful en had hem voor mij besteld als verassing. Plumful is een bijzondere lipstick, klik verder voor de review en lipswatches.

20150127_165712    20150127_165649

Plumful heeft een Lustre finish en is een rozige kleur met glans. Er zit geen shimmer of glitter in de lipstick zelf. De verpakking en geur is hetzelfde als van andere MAC lipsticks.

DSCN0755

De onderste swatch is Plumful. Dit is mijn eerste lustre lipstick, lustre lipsticks zijn wat meer transparant dan andere finishes. De lipstick glanst heel mooi en glijdt fijn over de lippen.

20150131_112833

De kleur van Plumful is zo divers! Deze foto is in het daglicht genomen en ik draag hier geen lipliner onder de lipstick. Het is een wat donkerdere roze kleur, heel mooi.

2015-01-29 10.58.44

Op deze foto sta ik ook in natuurlijk daglicht, maar hier pakt de lipstick heel anders uit! Hier is Plumful een nude roze kleur, een perfecte everyday kleur. Ook hier heb ik geen lipliner onder de lipstick. In elk licht ziet Plumful er anders uit, wat ik erg leuk vind. Je krijgt verschillende looks met 1 lipstick!

DSCN0749

Je kan de kleur van Plumful ook zelf aanpassen, hij is iets transparanter dan andere MAC lipsticks. Als je een paarse lipliner onder de lipstick doet zal de kleur meer paars uitvallen. Als je een rode lipliner onder de lipstick doet meer rood en een nude lipliner zal het een mooie nude roze kleur worden. Dit vind ik erg leuk, zo kan je met 1 lipstick meerdere lipkleuren maken!

Ik ben erg blij met Plumful, het is een perfecte kleur voor mij voor elke dag. Ik denk zelfs dat hij de plaats in gaat nemen van Craving. MAC Plumful is te koop bij MAC counters, Pro Stores en online voor 19 euro.

Wat vinden jullie van Plumful?

Liefs, Iris

Advertenties

11 gedachtes over “Review MAC Plumful Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s